Vertical

Over het project

Het project de Vertical bestaande uit 2 woontorens is met zijn 75 meter hoogte een icoon in Amsterdam Sloterdijk. De woontorens en het middengebied bestaan uit in totaal uit 144 wooneenheden welke zijn gesitueerd op een gezamenlijke parkeergarage. Op de begane grond en1e verdieping bevinden eveneens commerciƫle ruimten. Het project met dergelijke hoogte is met een EPC van lager dan 0 uniek in zijn categorie. Door een extreem lage EPC is het gebouw energieneutraal.

Project informatie

Architect:

NL-architects, Donna

Aannemer:

Heijmans

Installatieconcept

Duurzame warmteopwekking door middel van centraal opgestelde warmtepompen met aardwarmte. De warmteafgifte door middel van laagtemperatuur vloerverwarming . Collectieve ventilatie units met warmte terugwinning zorgen voor de ventilatie. Comfortkoeling door de in de aarde opgeslagen koude en vloerkoeling zorgen in de zomer voor een aangenaam klimaat. De kroon met PV-systeem en windenergie zorgt voor de elektra-opwekking.

Galerij

Fore Installatie Adviseurs maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van coockies. Meer informatie? Klik hier voor onze privacyverklaring.