46 appartementen “Ikaros” Zoetermeer

Over het project

Wonen in een van de appartementen “Ikaros” in Zoetermeer betekent energiezuinig en luxueus wonen. De 46 stijlvolle appartementen worden uitgevoerd met een hoge mate van duurzaamheid en bieden het gewenste comfort om prettig te wonen. Alle appartementen worden gasloos uitgevoerd en beschikken over ruime balkons én een eigen berging in de kelder. De start bouw staat nu gepland in het eerste kwartaal van 2022. De oplevering is naar verwachting in het derde of vierde kwartaal van 2023. Wonen in Ikaros betekent niet alleen luxe wonen, maar u draagt ook een steentje bij aan een duurzaam klimaat. De appartementen worden gasloos uitgevoerd en de kozijnen voorzien van HR++ glas. De energie-prestatie-norm (EPN) zal kleiner dan 0,4 zijn. De woningen worden verwarmd door een combi-warmtepomp, door middel van Lage Temperatuur (LT) vloerverwarming als hoofdverwarming en in de zomerperiode koeling. Op het platte dak worden zonnepanelen geplaatst in het kader van duurzame energie-opwekking. In de spouw van de buitengevels wordt een spouwisolatie aangebracht met een warmteweerstand van minimaal 4,5 m² K/W.

Project informatie

Architect:

Wiebing Architekten

Aannemer:

Chronos Participatie B.V.

Installatieconcept

Volledige advisering van de installaties ten behoeve van het project 46 appartementen “Ikaros” in Zoetermeer

Onze adviesdiensten hebben betrekking op de gebouwgebonden installaties en apparatuur op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties.

Galerij

Fore Installatie Adviseurs maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van coockies. Meer informatie? Klik hier voor onze privacyverklaring.